Recensioner

Andreas, Göteborg

Tack för att ni så väl lyckades ge mig min medicin. Er produkt har samma kvalité som jag hittar hos mitt lokala apotek men era priser hjälper mig ha bättre råd med medicinen. Jag fick min beställning denna veckan. Tack så jättemycket! Ni kan lita på att jag kommer beställa igen! Min fru var ännu mer överraskad över resultatet än vad jag var.. Jag kände mig som en 18-åring igen. Tack så jättemycket. Ni kommer höra från mig igen.

Jonas, Karlstad

Jag fick båda paket för några veckor sedan och jag är mycket nöjd med tjänsten. Tack för de fyra extra proven. När man handlar med människor så långt bort och dessutom genom internet, kan man bli lite tveksam om man ens kommer få något för pengarna… Jag skulle inte tveka att använda era tjänster igen och jag kommer rekommendera er till mina vänner. Tack igen för en bra tjänst.

Axel, Stockholm

Jag är väldigt, väldigt nöjd med eran service och era produkter – sannerligen har de räddat mitt förhållande efter allvarlig PTSD efter långa turer i krigen i Bosnien, Afghanistan och Irak. Det var precis vad jag önskade och gick snabbare än jag trodde. Jag fick min beställningen och det var mycket mer diskret än om jag hade fått det via rekommenderad post. Ni har det bästa systemet!